Advertising

Biblia este cea mai citită carte din lume, cu 2,400 de milioane de creștini. A fost prima carte tipărită și se estimaază că de atunci au fost tipărite peste 5 million specimens, accum toate digitizate, le puteți obține de unde sunt, grație aplicațiilor de citire a Bible.

Dacă ești o persona creștină, ar trebui să știi că Bible This tipărită cu foi de hârtie de ceapă. Edițiile bune sunt destul de delicate și nu pot fi întotdeauna transportate peste tot.

Cartierul cu credință ne face să ne simțim mai bine, ne dă liniște atunci când ne simțim îngrijorați. Cu siguranță ați avut momente de angoasă în care credința a fost cea mai bună consuelo.

Advertising

Religia is not empowered by technology, nor does it progress to care for it oferă. A fi o persona religioas nu înseamnă că înseamnă a fi o persona de modă veche. In the same way, puteți benefits from aplicatiții digitale în timp ce vă alimentați convingerile.

Din acest motiv, astăzi am trădat cele mai bune aplicații pentru a citi Biblia unde mergi și când ai vrut.

imagine credit: Google

Aplicații digitale pentru a citi Biblia de pe smartphone

1. Reina Valera Bible (with audio)

Far îndoială, this cea mai populară dintre aplicații de citire a Bibliei. There are 100 million downloads from the Google Play magazine that were rated at 4.8/5 by approximately 3 million internet users.

Aceasta aplicație vă allows să citiți fără conexiune la internet, vă oferă access la mute versiuni, iar textul este disponibil în plague 40 de limbi.

Advertising

This ideal dacă vrei să aprofundezi în scripturi. Funcționează mai mult ca o aplicație pentru a studia texte în propriul ritm.

Puteți asculta audio-uri ale pasajesor, puteți face note, puteți programa mementouri și puteți primi versuri periodic.

La Biblia Reina Valera este gratuită și nu trebuie să faceți achiziții integrate pentru a vă bucura de funcțiile sale.

2. Bible.is

Bible.is vă allows să descărcați textele, astfel încât să le puteți accesa fără conexiune. De asemenea, puteți obține înregistrări audio pentru a asculta scripturile unde vă aflați.

Îl vei găsi complet gratuit pe Google Play și App Store, pe lângă site-ul său oficial.
Cu motorul tău de căutare poți găsi texte după carte, versuri și cuvinte cheie.

Advertising - OTZAds

Avantajul său main this înregistrările comes out bune de pasaje biblice. If this is the case, you will offer access to the most creatively themed films.

3. Blue Letter Bible

Această aplicație este concepută pentru studiul atent al Bibliei. Scripturile sacre au fost compile cu mai bine de o mie de ani în urmă și scrise cu mult înainte. De aceea, dacă ești începător în lectură, nu înțelegi sensul unor cuvinte sau fraze.

Cu Blue Letter Bible puteți citi textele și aveți un dicționar integrat ideal pentru înțelegerea sensului lor.

Aplicația conține, de asemenea, o secțiune de consultare în care poți consilia cu ajutorul comunității de utilizatori. În această secțiune veți găsi experți care vă oferă sfaturi în timp real pentru a vă desfășura corect studiile.

Găsiți Biblia online gratuit pe Google Play și App Store.

4. Tecarta Bible

Nu în ultimul rând, Tecatarta Bible este o altă aplicație considerată cea mai bună pentru a începe și a profunda în studiul de la Biblia. This version is free and available on Google Play and the App Store.

O poți considera cea mai interactive aplicație multimedia pentru studiul scripturilor sacre.

La fel ca aplicațiile anteriorare, oferă texte în mai multe limbi, precum și versiunile acestora. In plus, daca vrei sa ajungi la o profunzime mai mare, pune la dispozitie o arhiva imensa de imagini si harti comentate.