Advertising

Fie că este vorba de a ajunge dintr-un punct în altul, de a descoperi o anumită locație și chiar de a planifica route, a mobile phone with a different internet face. Din acest motiv, dorim să vă arătăm lista noastră de Aplicații pentru a vedea harta orașului dvs. main satellite

Astăzi, smartphone-urile pot automates process mai rapid. Localizarea locurilor turistice printr-o hartă virtuală, precum baruri, restaurant, benzinării, library, terminale de transport public sunt cateva dintre funcțiile offer de Aplicații în versiunea gratuită și cu plată.

In addition, there are some apps that have offline care navigation with GPS to keep track of, add to the new Wi-Fi network. Un mare avantaj care va scoate you din necaz în orice moment.

Advertising

Fiind in strainatate sau in propriul time this posibil sa ai acces la diferitele trasee pentru a merge cu masina, pe jos, cu bici, motorcycle if transported in comun.

Image credit: Google

TOP 3: Aplicații pentru a vedea harta orașului tău prin satelit

1. Maps.me

Maps With Me, cunoscută acum sub numele de Maps.me, this or free application available pentru dispozitivele Android și iOS, populară printre călătorii care călătoresc zilnic prin lume. Vă permits să descărcați hărți ale oricărui site turistic pentru a uses him later.

In addition, it functions with a GPS connection to locate points of interest, including the Loci de Mâncare, Cazare, Spitale, Transport Stations and the Tourist Attraction.

Advertising

Printre funcțiile comes out cele mai remarcabile se numără:

I will constantly update rutelor hărților.
Are o secțiune pentru a salva locațiile preferate și a le partaja prietenilor.
I will personalize itinerary.
Date de trafic pentru a călători prin 36 de țări.
Căutare offline și navigare main GPS.

2. Here Maps

Or altă Aplicație recunoscută de călătorii locali și internaționali este Here Maps. Afișează navetă regulată și călătorii exotice în jurul lumii, cu toate detaliile informative. This applies to the latest dezvoltată de Nokia in 2014 pentru telefoanele Windows și Android.

Pentru al folosi, tot ce trebuie să faci este să-ți creazi un cont de user, complet gratuit, fie main Facebook, fie cu o adresă e-mail.

Advertising - OTZAds

În meniul său drop-down puteți obține hărți virtuale ale tuturorcontinentor și locurilor din lume și puteți descărca anumite părți ale fiecărui teritoriu. Or minune, nu? From the Nokia site, it is recommended to download the device from the Folosind or Wi-Fi connection.

From asemenea, are acces the ghidul vowel cu un pas cu pas unde este posibil să obțineți indicații de oriente în timp ce călătoriți cu mașina sau să parcați la destinație fără nicio problemă.

3.Waze

The platform compatible with Android and iOS special concept pentru utilisatorii care călătoresc cu mașina. Are diverse trasee interactive în care îți poți vedea mișcările în timp real și poți vizualiza obstacolele care se află pe drum.

In a similar mod, it allows utilizatorilor să partajeze rapoarte rutiere despre accident, control ale poliției sau orice alt tip de pericol prin alerte. Fără îndoială, ajutorul comunității Waze a generat mii de utilitori și descărcări.

Of asemenea, data tehnologiei prin satelit, această aplicație no internet necessities, cu toate acestea, dezvoltatorii săi avertizează că consumă multă baterie și Aplicația se închide automat dacă nu ai condus de ceva vreme.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aplicațiile digitale gratuite și funcționale, access noastră categoria: Hiiex Technology.