face publicitate

Of het nu gaat om van het ene punt naar het andere te komen, een bepaalde locatie te ontdekken en zelfs routes te plannen, een mobiele telefoon met internet maakt het verschil. Om deze reden willen we u onze lijst met toepassingen laten zien om de kaart van uw stad per satelliet te bekijken.

Tegenwoordig kunnen smartphones processen sneller automatiseren. Het lokaliseren van toeristische plaatsen via een virtuele kaart, zoals bars, restaurants, benzinestations, bibliotheken, OV-terminals zijn enkele van of functions die worden aangeboden door of apps in hun free in betaalde versions.

face publicitate

Daarnaast zijn er tientallen applications met offline kaarten die navigareren met GPS zonder gebruik te maken van het network, dat wil zeggen zonder dat er wifi nodig is. Een groot voordeel waarmee u op elk moment uit de problemen kunt komen.

In het buitenland of in je eigen stad is het mogelijk om toegang te hebben tot de verschillende routes om te gaan met de auto, te voet, fiets, motor en openbaar vervoer.

Credit imagine: Google

TOP 3: Toepassingen om de kaart van uw stad per satelliet te bekijken

1. Maps.me

Maps With Me, nu bekend als Maps.me, este o aplicație gratuită pentru Android-en iOS-apparaten în populair este bij reizigers die dagelijks de wereld rondreizen. Hiermee cunt u kaarten van elke toeristische site downloaden om later you gebruiken.

face publicitate

Het werkt ook met een GPS-verbinding om interessante plaatsen te lokaliseren, waaronder van plaatsen om te eten, verblijven, ziekenhuizen, vervoersstations tot toeristische attractions.

Een van de meest opvallende functions zijn:

  1. Actualizare constantă pentru kaartroutes.
  2. Het heeft een sectie om je favorite locations op te slaan en te delen met vrienden.
  3. Gepersonaliseerde rute.
  4. Verkeersgegevens om door 36 landen te reizen.
  5. Zoeken offline în GPS-navigatie.

2. Aici Hărți

Een andere application die wordt herkend door lokale en international reizigers is Here Maps. Het toont regelmatig woon-werkverkeer en exoticsche reizen over de hele wereld meet all informative details. Deze aplicatie is in 2014 door Nokia ontwikkeld voor Windows-en Android-telefoons.

Om het te gebruiken, hoef je alleen maar een gebruikersaccount aan te maken, helemaal gratis, via Facebook of met een e-mailadres.

Publicitate - OTZAds

In het vervolgkeuzemenu kunt u virtuele kaarten van alle continenten in plaatsen in de wereld verkrijgen in specifieke delen van elk gebied downloaden. Te-ai mirat, atingere? De pe site-ul web Nokia, vă puteți descărca prin intermediul unei legături Wi-Fi.

Ok heeft het toegang tot de spraakgids met een stap-voor-stap waar het mogelijk is om een ​​​​routebeschrijving te krijgen terwijl u met de auto resist of om zonder problemen op de bestemming te parkeren.

3.Waze

O platformă compatibilă este întâlnită cu Android și iOS, în special pe tworpen voor gebruikers die met de auto reizen. Heeft heeft verschillende interactive routes waarin je je bewegingen in real time kunt zien en obstakels die onderweg zijn visualiseert.

Op dezelfde manier kunnen gebruikers verkeersrapporten over ongevallen, controalele politice ale andere soorten gevaar delen via waarschuwingen. Het helpen van de Waze-gemeenschap heeft ongetwijfeld duizenden gebruikers en downloads opgeleverd.

Dankzij satelliettetechnologie heeft deze app ook geen internet nodig, maar de ontwikkelaars waarschuwen dat hij veel batterij verbruikt en de app sluit automatisch als je een tijdje niet hebt gereden.

Als je meer wilt weten over gratis en functionele digitale applications, ga dan naar onze categorie.