reklamować

Oavsett om det är för att ta sig från en punkt do en annan, upptäcka en viss plats och do och med planera rutter, gör en mobiltelefon med internet Skillnad. Av denna anledning vill vi visa dig vår lista över aplikacji dla att se kartan över din stad przez satelitę.

Idag kan smartfony automatera procesor snabbare. Att hitta turistplatser genom en cnotll karta, såsom barer, restauranger, bensinstationer, bibliotek, kollektivtrafikterminaler är några av de funktioner som apparna erbjuder i deras gratis- och betalversioner.

Dessutom finns to dussintals aplikacja z offlinekartor jako nawigacja z GPS utan att använda nätverket, dzięki której będziesz mógł korzystać z Wi-Fi. En stor fördel som tar dig ur problem när som helst.

reklamować

Att vara utomlands eller i sin egen stad är det möjligt att ha Tillgång do de olika vägarna för att åka bil, do fots, cykel, motorcykel och kollektivtrafik.

Bildkredit: Google

Program dla att se kartan över din stad przez satelitę

1. Mapy.me

Maps With Me znajdziesz w Maps.me, to darmowa aplikacja do przeglądania na Androidzie i iOS, popularna, łatwa do przeglądania w dowolnym miejscu. Det później dig ladda ner kartor över valfri turistplats för att använda senare.

Den fungerar också med GPS-Anslutning for att hitta intressanta platser som inkluderar allt från matställen, vistelse, sjukhus, transportstationer aż do turistattraktioner.

reklamować

Bland dess best framstående funktioner är:

Aktualizowanie aktualizacji kartvägar.
Den har en sekcja för att spara dina favouritplatser och dela med vänner.
Blask ligi osób.
Trafikdata för att resa genom 36 länder.
Praca offline i nawigacja GPS.

2.Tutaj mapy

Ennan aplikacja niektóre erkänns av lokala i internationella resenärer är Here Maps. Den visar regelbundna pendlingar och exotiska resor runt om i världen med alla informacyjny detaljer. Ta aplikacja jest przeznaczona dla telefonów Nokia 2014 z systemem Windows lub Android.

For att använda det behöver du bara skapa ett användarkonto, bezpłatna helt, antingen poprzez Facebook lub med na e-postadres.

Reklama - OTZAds

I dess rullgardinsmeny kan du få voidella kartor över alla kontinenter och platser i världen och ladda ner specifika delar av varje terytorium. Ett under, eller hur? Platformy internetowe firmy Nokia polecają usługę att du laddar ner kartorna på enheten med en Wi-Fi-Anslutning.

Dessutom har den Tillgång aż röstguiden med en steg-för-steg där det är möjligt att få vägbeskrivningar när du reser med bil eller att parkera på Destinationen utan problem.

3.Waze

Na platformie, która jest kompatybilna z systemem Android i iOS, jest przeznaczona do udostępniania za pomocą zasobów. Den har olika interaktiva rutter där du kan se dina rörelser i realtid och Visualisera utrudniają som är på väg.

På samma sätt Tilleåter det användare att dela vägrapporter om olyckor, poliskontroller eller någon annan typ av fara genom varningar. Att hjälpa Waze-communityt har utan tvekan genererat tusentals användare och nedladdningar.

Dessutom, tack vare satellitteknik, kräver den här appen inte internet, men dess utvecklare varnar för att den använder mycket Batteryi och appen stängs automatiskt om du inte har kört på ett tag.