reklamere

Biblia este cea mai citită carte din lume, cu 2400 de milioane de creștini. En fost prima carte tipărită și se estimaază că de atunci au fost tipărite peste 5 millioner eksemplarer, accum toate digitalisere, le puteți obține de unde sunt, grație aplicațiilor de citire a bibel.

Dacă ești o persona creștină, ar trebui să știi că bibel Denne tipărită cu foi de hârtie de ceapă. Edițiile bune sunt destul delicate și nu pot fi întotdeauna transportate peste tot.

Cartierul cu credință ne face să ne simțim mai bine, ne dă liniște atunci când ne simțim îngrijorați. Cu siguranță ați avut momente de angoasă în care credința a fost cea mai bună consuelo.

reklamere

Religia er ikke bemyndiget av teknologi, og den gjør heller ikke fremgang for å ta vare på den oferă. A fi o persona religioas nu înseamnă că înseamnă a fi o persona de modă veche. På samme måte drar puteți nytte av aplicatiții digitale în timp ce vă alimentați convingerile.

Din acest motiv, astăzi am trădat cele mai bune aplicații pentru a citi Biblia unde mergi și când ai vrut.

forestill deg kreditt: Google

Digitale applikasjoner for smarttelefoner

1. Reina Valera Bibelen (med lyd)

Langt îndoială, dette cea mai populară dintre aplicații de citire a Bibliei. Det er 100 millioner nedlastinger fra Google Play-magasinet, som ble vurdert til 4,8/5 av omtrent 3 millioner internettbrukere.

Aceasta aplicație vă tillater să citiți fără conexiune til internett, og tilbyr tilgang til mute versiuni, iar tekstul este disponibil în pest 40 de limbi.

reklamere

Denne ideelle dacă vrei să aprofundezi în scripturi. Funcționează mai mult ca o aplicație pentru a studia texte în propriul ritm.

Puteți asculta audio-uri ale pasajesor, puteți ansiktsnotat, puteți programa mementouri și puteți primi versuri periodisk.

La Biblia Reina Valera este gratuită și nå trebuie să faceți achiziții integrere pentru a vă bucura de funcțiile sale.

2.Bible.is

Bible.is vă tillater să descărcați tekstele, astfel încât să le puteți accesa fără conexiune. De asemenea, puteți obține înregistrări audio pentru a asculta scripturile unde vă aflați.

Îl vei găsi fullføre gratis på Google Play og App Store, på landgă site-ul său offisielle.
Cu motorul tău de căutare poți găsi texte după carte, versuri și cuvinte cheie.

Reklame - OTZAannonser

Avantajul său main denne înregistrările kommer ut bune de pasaje biblice. Hvis dette er tilfelle, vil du tilby tilgang til de mest kreative temafilmene.

3.Blue Letter Bible

Această aplicație este concepută pentru studiul atent al Bibliei. Scripturile sacre au fost kompilere cu mai bine de o mie de ani în urmă și scrise cu mult înainte. De aceea, dacă ești începător în lectură, nå înțelegi sensul unor cuvinte sau fraze.

Cu Blue Letter Bible puteți citi textele și aveți un dicționar integrat ideal pentru înțelegerea sensului lor.

Applicația conține, de asemenea, o secțiune de consultare în care poți consilia cu ajutorul comunității de utilizatori. În această secțiune veți găsi experți care vă oferă sfaturi în timp real pentru a vă desfășura corect study.

Găsiți Biblia online gratis på Google Play og App Store.

4. Tecarta Bibelen

Nå în ultimul rând, Tecatarta Bible este o altă aplicație considerată cea mai bună pentru a începe și a profunda în studiul de la Biblia. Denne versjonen er gratis og tilgjengelig på Google Play og App Store.

O poți vurderer cea mai interaktiv applikasjon multimedia pentru studiul scripturilor sacre.

La fel ca aplicațiile anteriorare, oferă tekste în mai multe limbi, precum și versiunile acestora. I pluss, daca vrei sa ajungi la o profunzime mai mare, pune la dispozitie eller arhiva imensa de imagini si harti comentate.