pubblicizzare

Bilo da se radio o prelasku s jedne točke na drugu, otkrivanju određene lokacije pa čak i planiranju ruta, mobile phone s internetom čini razliku. Iz tog razloga želimo vam pokazati naš popis aplikacija za satelitski pregled karte vašeg grada.

Danas pametni telefoni mogu brže automatizirati procese. Lociranje turističkih mjesta putem virtualne karte, kao što su barovi, restorani, benzinske postaje, knjižnice, terminali javnog prijevoza neke su od funkcija koje nude aplikacije u svojim besplatnim i plaćenim verzijama.

pubblicizzare

Osim toga, postje deseci aplikacija s offline kartama koje navigiraju pomoću GPS-a bez korištenja mreže, odnosno bez potrebe za Wi-Fi-jem. Velika prednost koja će vas u svakom trenutku izvući iz nevolje.

U inozemstvu ili u vlastitom gradu moguće je imati pristup raznim rutama za kretanje automobilom, pješice, biciklom, motociklom i javnim prijevozom.

Mi piace dell'autore: Google

TOP 3: Aplikacije za prikaz karte vašeg harrow putem satellite

1. Maps.me

Maps With Me, sada poznata kao Maps.me, besplatna je aplikacija dostupna za Android e iOS uređaje, popularna među putnicima koji svakodnevno putuju svijetom. Omogućuje vam preuzimanje karata bilo kojeg turističkog mjesta za kasnije korištenje.

pubblicizzare

Također radi s GPS vezom za lociranje točaka interessante koje uključuju mjesta za jelo, smještaj, bolnice, prijevozne stanice do turističkih atrakcija.

Među njegovim najistaknutijim funkcijama su:

  1. Stalno ažuriranje kartografskih percorso
  2. Ima odjeljak za spremanje vaših omiljenih lokacija i dijoljenje s prijateljima.
  3. Itinerario personalizzato.
  4. Podaci o prometu za putovanje kroz 36 zemalja.
  5. Offline pretraživanje i GPS navigacija.

2. Qui mappe

Još jedna aplikacija koju prepoznaju lokalni i međunarodni putnici je Here Maps. Prikazuje redovita putovanja na posao egzotična putovanja diljem svijeta sa svim informativnim detaljima. Scarica l'applicazione per Nokia 2014. con Windows e telefono Android.

Da biste ga koristili, dovoljno je kreirati korisnički račun, potpuno besplatno, bilo putem Facebooka ili putem e-mail address.

Pubblicità - OTZAds

U njegovom padajućem izborniku možete dobiti virtualne karte svih kontinenata i mjesta na svijetu i preuzeti određene dijolove svakog teritorija. Čudo, zar ne? S web stranice Nokia preporučuju preuzimanje karata na uređaj putem Wi-Fi veze.

Također, ima pristup glasovnom vodiču s korak-po-korak gdje je moguće dobiti upute dok putujete automobilom ili bez problem parkirati na odredištu.

3. Guarda

Platforma kompatibilna s Androidom i iOS-om posebno dizajnirana za korisnike koji putuju automobilom. Ima razne interaktivne rute u kojima možete vidjeti svoje kretanje u stvarnom vremenu i vizualizirati prepreke koje su na putu.

Slično, korisnicima omogućuje dijoljenje izvješća o prometnim nesrećama, policijskim kontrolama ili bilo kojoj drugoj vrsti opasnosti putem upozorenja. Bez sumnje, pomaganje Waze zajednici stvorilo je tisuće korisnika i preuzimanja.

Također, zahvaljujući satelitskoj tehnologiji, ovoj aplikaciji nije potreban internet, no njeni programeri upozoravaju da troši puno baterije i da se aplikacija automatski zatvara ako neko vrijeme niste vozili.

Ako želite saznati više o besplatnim i funkcionalnim digitalnim aplikacijama, Pristupite našoj kategoriji: Tecnologia Hiiex.