pubblicizzare

L'ipertensione arteriosa, questa o una condizione cronica, la cura richiede un minimo di lucreze mai mult pentru a pompa. Unele dintre „bolile tăcute” de obicei nu au simptome vizibile. De aceea, asstăzi ne-ar plăcea să cunoaștem 3 Aplicații pentru măsurarea tensiunii arteriale care vă vor ajuta să fiți atent.

Pericolul arterial hypertensiunii (tensiunea arterială crescută) este că poate face mute daune corpului tău și nu vei ști asta până nu va fi prea târziu. Poate provoca lesioni, accidente vascolare cerebrale, atac de cord sau leziuni renale. Nu este o boală care trebuie luată cu ușurință.

Pentru că este foarte delicată, medicii recomandă întotdeauna luarea unor măsuri atente alături de exerciții fizice și o nutriment sănătoasă. Pentru a fi sincer, urmărirea acestei stări poate fi destul de dificilă.

In realtà, esiste un software pentru smartphone-uri care in grado di monitorare le stelle. Rețineți că acestea oferă multe facilitatăți de sănătate.

pubblicizzare

Da, să ne uităm la o aplicație digitală care măsoară tensiunea arterială.

Nerespectarea acestui lucru poate duce la o varietate de boli de inimă, cerebrovascular accident și alte probleme de sănătate, astfel încât aceste controale sunt esențiale.

Recomandat pentru: Aplicații de măsurare a tensiunii arteriale:

Cel mai obișnuit mod de un controllo tensiunea arterioso questo con un tensiometro. O brățară atașată la manșetă, așa cum se arată in un testo immaginato.

Aceste vaso dispozitivo fi în casa dvs. sau puteți merge la o farmacie sau o unitate medicală. Give ceea ce fac aceste aplicații digitale este să lucreze cu date extrase din măsurători. Pentru că nimeni nu face datele de pe telefonul tău.

1- Pressione arteriosa

Deși anunțul pare să spună contrariul, Aplicația în sine nu măsoară arterial tensiunea. După cum spuneam, questa impossibilità se appare nella descrizione care appare in magazin. Questa applicazione è stata utilizzata per visualizzare il contenuto di Google Play, per visualizzare la piattaforma e il viso treaba.

Designul interfeței este destul de intuitiv și foarte frumos și attraente. Allo stesso modo, questo creat pentru a permette di ottenere un'interpretazione grafica, ceea ce este bun pentru seniorii cunoscători de tehnologie.

pubblicizzare

Il grafico rappresenta il livello diastolico, la tensione arteriosa sistolica e il ritmo cardiaco. Da asemenea, preferire puteți schimba tipul de prezentare al maginilor.

Di asmenea, puteți exports toate aceste informații într-un format precum .CSV sau .PDF, așa cum Aplicația este gata să vă ajute să vă monitorizați măsurătorile. Orice puteți împărtăși cu medicul dumneavoastră.

Questo completo gratuito di utilizat pe majoritatea dispozitivelor mobile din magazinul Android.

Questo metodo è un misuratore di pressione sanguigna digitale con una connessione Bluetooth principale. Aceasta înseamnă că, în teorie, măsurătorile de aici pot fi attualizzare ori de câte ori doriți. In caso contrario, puoi sincronizzare con i servizi Google Fit e Samsung Health.

Un vantaggio questo că această Aplicație rispettoă protocoalele medicale internaționale validate de Universitatea Complutense.

Descărcați-l de pe Google Play e App Store.

2- Jurnalul meu

După cum sugerează și numele, este un jurnal care înregistrează tensiunea arterială. Pe măsură ce introducți datele, acestea sunt convertite in statistici sau grafice, după cum doriți.

An avantaj this că vă puteți cunoaște tiparele de activitate atunci când aveți tensiune arterială ridicată. Toate aceste informații pot fi trasmettere medicului prin diverse rețele de socialzare ca exemple de raportări.

Pubblicità - OTZAds

Cea mai cunoscută Aplicație când vine vorba de măsurarea tensiunii arteriale, a fost lansată nel 2018 și este o dragă, inclusiv în rândul medicilor.

Cu el, poți oricând să verifici și să păstrezi istoricul pentru al putea compara și al oferi medicului tău, pentru a ști dacă devii stabil sau dacă va trebui să schimbi medicamentul pe care îl iei în present.

Sono peste 5 millioane de descărcări și peste 70.000 de recenzii.

Cu acesta, puteți, de asemenea, să vă salvați raportul sau chiar să îl redirecționați direct medicului dumneavoastră prin partajare prin e-mail.

Pe lângă faptul că ai un calendar că ai o image de ansamblu asupra modului în care a fost ziua ta, dacă măsurătorile pe care le-ai luat au făcut o mediae proastă, bună sau excelentă, după culori.

Are inteligența de a se sorta după ce măsori.

3- Slaughter-Android

Această applica questo numero preferito 2 pe GooglePlay pentru ajuta utilizatorii să-și înregistreze valorile tensiunii arteriale.

È disponibile un grafico interattivo dai dati di fiecare in grado di registrare la pressione arteriosa, offrire un controllo visivo completo e monitorare la pressione arteriosa in fiecare.

Aplicația oferă, de asemenea, calcularea automatică e domiului de Aplicare și a informațiilor pentru a vă ajuta să determinați cat de normală sau seriousasă questa analisi dvs.

Of asemenea, puteți consulti medicii Asociației Americane de Inimă (AHA) pentru informații relative care să vă ajute să vă controlți presunea, cum ar fi diet și exercițiile fizice.

Precum și simptomele cheie, cauzele și informațiile de prim ajutor. Toate acestea sunt pentru per controllare la tensione arteriosa.

Ai grijă de sănătatea ta și nu uita să mergi mereu la medic și să monitorizezi presiunea.
Aceasta este o aplicație utilită pentru a sprijini măsurarea presiunii și nu este destinată să înlocuiască urmărirea profesională.