pubblicizzare

Fie că este vorba de a ajunge dintr-un punct în altul, de a descoperi o anumită locație și chiar de a planifica route, un telefono cellulare con una diversa faccia Internet. Din aces motiv, dorim să vă arătăm list noastră de Aplicații pentru a vedea harta orașului dvs. satellite principale

Astazi, smartphone-urile pot automatizza il processo mai rapidamente. Localizarea locurilor turistice printr-o hartă virtuală, precum baruri, restaurant, benzinării, library, terminal de transport public sunt cateva dintre funcțiile offer de Aplicații în versiunea gratuită și cu plată.

Inoltre, ci sono alcune app che hanno la navigazione assistenziale offline con GPS di cui tenere traccia, aggiungere alla nuova rete Wi-Fi. Un mare avantaj care va scoate you din necaz în orice moment.

pubblicizzare

Fiind in strainatate sau in propriul time questo posibil sa ai acces la diferitele trasee pentru a merge cu masina, pe jos, cu bici, moto se trasportato in comun.

Credito immagine: Google

TOP 3: Aplicații pentru a vedea harta orașului tău prin satelit

1. Maps.me

Maps With Me, cunoscută acum sub numele de Maps.me, questa o un'applicazione gratuita disponibile pentru dispozitivele Android și iOS, populară printre călătorii care călătoresc zilnic prin lume. Vă permessi să descărcați hărți ale oricărui site turistic pentru a lo usa in seguito.

Inoltre, funziona con una connessione GPS per localizzare i punti di interesse, inclusi i Loci de Mâncare, Cazare, Spitale, le stazioni di trasporto e l'attrazione turistica.

pubblicizzare

Printre funcțiile esce cele mai remarcabile se numără:

Aggiornerò costantemente Rutelor hărților.
Are o secțiune pentru a salva locațiile preferate și a le partaja prietenilor.
Personalizzerò l'itinerario.
Date de trafic pentru a călători prin 36 de țări.
Căutare offline și navigare nel GPS principale.

2. Qui mappe

Oppure altă Aplicație recunoscută de călătorii locali și internaționali este Here Maps. Afișează navetă regulată și călătorii exotice in jurul lumii, cu toate detaliile informativo. Questo vale per l'ultimo dezvoltată de Nokia nel 2014 pentru telefoanele Windows și Android.

Pentru al folosi, tot ce trebuie să faci este să-ți creazi un cont de user, completo gratuito, fie principale Facebook, fie cu o indirizzo e-mail.

Pubblicità - OTZAds

In meniul său drop-down puteți obține hărți virtuale ale tuturorcontinentor și locurilor din lume și puteți descărca anumite părți ale fiecărui teritoriu. O meno, no? Dal sito Nokia, si consiglia di scaricare il dispositivo dalla connessione Folosind o Wi-Fi.

Da asemenea si accede alla vocale ghidul cu un pas cu pas unde este posibil să obțineți indicații de oriente în timp ce călătoriți cu mașina sau să parcați la destinație fără nicio problemă.

3. Guarda

La piattaforma compatibile con Android e iOS special concept pentru utilisatorii care călătoresc cu mașina. Sono diversi trasee interactive în care îți poți vedea mișcările în timp real și poți vizualiza obstacolele care se află pe drum.

In una modalità simile, consente utilizatorilor să partajeze rapoarte rutiere despre accident, control ale poliției sau orice alt tip de pericol prin alerte. Fără îndoială, ajutorul comunității Waze a generat mii de utilitori și descărcări.

Di asmenea, data tehnologiei prin satelit, această aplicație no Internet Necessities, cu toate acestea, dezvoltatorii săi avertizează că consumă multă baterie și Aplicația se închide automatic dacă nu ai condus de ceva vreme.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aplicațiile gratuito digitale și funcționale, access noastră categoria: Hiiex Technology.