afficher

L'hypertension artérielle, cette condition ou chronique, les soins nécessitent un minimum de lucreze mai mult pentru a pompa. Unele dintre „bolile tăcute” de obicei nu au simptome vizibile. De aceea, astăzi ne-ar plăcea să cunoaștem 3 Aplicații pentru măsurarea tensiunii arteriale care vă vor ajuta să fiți atent.

Pericolul arterial hypertensiunii (tensiunea arterială crescută) este că poate face multe daune corpului tău și nu vei ști asta până nu va fi prea târziu. Poate provoque des blessures, accident vasculaire cérébral, atac de cord sau leziuni renale. Nu este o boală care trebuie luată cu ușurință.

Pentru că este foarte delicată, medicii recomandă întotdeauna luarea unor măsuri atente alături de exerciții fizice și o nutrition sănătoasă. Pentru a fi sincer, urmărirea acestei stări poate fi destul de dificilă.

En fait, il existe un logiciel pentru smartphone-uri care qui permet de surveiller les étoiles. Rețineți că acestea oferă multe facilități de sănătate.

afficher

Da, să ne uităm la o aplicație digitală care măsoară tensiunea arterială.

Nerespectarea acestui lucru poate duce la o varietate de boli de inimă, accident vasculaire cérébral și alte probleme de sănătate, astfel încât aceste controale sunt esențiale.

Recomandat pentru : Aplicații de măsurare a tensiunii arteriale :

Cel mai obișnuit mod de une tension artérielle de contrôle ceci avec un tensiomètre. O brățară atașată la manșetă, așa cum se arată în imaginea text.

Aceste dispozitive pot fi în casa dvs. sau puteți fusionner la o farmacie sau o unitate medicală. Donnez ceea ce fac aceste aplicații digitale este să lucreze cu date extrase din măsurători. Pentru că nimeni nu face datele de pe telefonul tău.

1- Pression artérielle

Deși anunțul pare să spună contrariul, Aplicația în sine nu măsoară tension artérielle artérielle. După cum spuneam, cette impossibilité si elle apparaît dans la description des soins apparaît dans le magazin. Cette application est conçue pour être téléchargée sur Google Play, deoarece platforma își face treaba.

Designul interfeței este destul de intuitiv și foarte frumos și attractive. De même, ce creat pentru a permet à l'interprétation graphique d'en résulter, ceea ce este bun pentru seniorii cunoscători de tehnologie.

afficher

Le graphique représente le niveau diastolique, la tension artérielle systolique et le rythme cardiaque. De asemenea, puteți schimba tipul de prezentare al imaginilor preferate.

De plus, puteți exporte toate aceste informații într-un format precum .CSV sau .PDF, așa cum Aplicația este gata să vă ajute să vă monitorizați măsurătorile. Orice puteți împărtăși cu medicul dumneavoastră.

Ce complet gratuit d'utilisation de la majorité des appareils mobiles dans le magazine Android.

Cette méthode est un tensiomètre numérique avec une connexion Bluetooth principale. Aceasta înseamnă că, în teorie, măsurătorile de aici pot fi actualize ori de câte ori doriți. Sinon, vous pouvez synchroniser avec les services Google Fit et Samsung Health.

Un avantage cela că această Aplicație respectă protocoalele medicale internaționale valider de Universitatea Complutense.

Descărcaţi-l de pe Google Play și App Store.

2- Journalul meu

După cum sugerează și numele, este un jurnal care înregistrează tensiunea arterială. Pe măsură ce introducți datele, acestea sunt convertite în statistici sau grafice, după cum doriți.

An avantaj this că vă puteți cunoaște tiparele de activitate atunci când aveți tensiune arterială ridicată. Toate aceste informații pot fi transmit medicului prin diverse rețele de socializare ca example of raportări.

Publicité - OTZAds

Cea mai cunoscută Aplicație când vine vorba de măsurarea tensiunii arteriale, a fost lansată în 2018 și este o dragă, inclusiv în rândul medicilor.

Cu el, poți oricând să verifici și să păstrezi istoricul pentru al putea compara și al oferi medicului tău, pentru a ști dacă devii stabil sau dacă va trebui să schimbi medicamentul pe care îl iei în present.

Are peste 5 millioane de descărcări și peste 70 000 de recenzii.

Cu acesta, puteți, de asemenea, să vă salvați raportul sau chiar să îl redirecționați direct medicului dumneavoastră prin partajare prin e-mail.

Pe lângă faptul că ai un calendar că ai o imagine de ansamblu asupra modului în care a fost ziua ta, dacă măsurătorile pe care le-ai luat au făcut o mediae proastă, bună sau excelentă, după culori.

Sont inteligența de a se sorta după ce măsori.

3- Abattage-Android

Această appliquer ce favori numărul 2 pe GooglePlay pentru ajuta utilizatorii să-și înregistreze valorile tensiunii arteriale.

Un graphique interactif est disponible à partir des données fiecare qui peuvent enregistrer la pression artérielle, offrir un contrôle visuel complet et surveiller la pression artérielle dans fiecare.

Aplicația oferă, de asemenea, calcularea automată a domeniului de Aplicare și a informațiilor pentru a vă ajuta să determinați cat de normală sau seriousasă cette analyse dvs.

De asemenea, puteți consultation medicii Asociației Americane de Inimă (AHA) pentru informații soins pertinents să vă ajute să vă controlți presunea, cum ar fi diet și exercițiile fizice.

Precum și simptomele cheie, cauzele și informațiile de prim ajutor. Toate acestea sunt pentru pour contrôler la tension artérielle.

Ai grijă de sănătatea ta și nu uita să mergi mereu la medic și să monitorizezi presiunea.
Aceasta este o aplicație utilită pentru a sprijini măsurarea presiunii și nu este destinată să înlocuiască urmărirea profesională.