afficher

Bible this cea mai citită carte din lume, cu 2,400 de milioane de creștini. A fost prima carte tipărită și se estimează ca de atunci au fost tipărite peste 5 millions d'exemplaires, acum toate digitizate, le puteți obține de unde sunt, grație Aplicațiilor de citire a Bibliothèque.

Dacă ești o persoană creștină, ar trebui să știi că Bible cette tipărită cu foi de hârtie de ceapă. Edițiile bune sunt destul de délicat și nu pot fi întotdeauna transporter peste tot.

Cartierul cu credință ne face să ne simțim mai bine, ne dă liniște atunci când ne simțim îngrijorați. Cu siguranță ați avut momente de angoasă în care credința a fost cea mai bună consolation.

afficher

Religia no se potrivește cu tecnologia și nici cu progresele pe care aoferă. A fi o persoană religioasă nu înseamnă că înseamnă a fi o persoană de modă veche. Comme asemenea, puteți bénéficie d'applications numériques dans le temps et via le convingerile alimentaire.

Din acest motiv, astăzi am trădat cele mai bune aplicații pentru a citi Biblia unde mergi și când ai vrut.

imaginez le crédit : Google

Aplicații digitale pentru a citi Bible of pe smartphone

1. Bible Reina Valera (avec audio)

Fără îndoială, this cea mai populară dintre Aplicații de citire a Bibliei. Il y a 100 millions de téléchargements par magazine Google Play et le taux le plus bas de 4,8/5 concerne environ 3 millions d'internautes.

Cette application permet de se connecter à internet, et offre un accès à plusieurs versions, et le texte est disponible dans la 40e édition de limbi.

afficher

Cet idéal dacă vrei să aprofundezi în scripturi. Funcționează mai mult ca o Aplicație pentru a studia texte în propriul ritm.

Puteți asculta audio-uri ale passager, puteți face note, puteți programa mementouri și puteți primi versuri périodique.

La Biblia Reina Valera este gratuite și nu trebuie să faceți achiziții intégrer pentru a vă bucura de funcțiile sale.

2. Bible.is

Bible.is vă permet să descărcați textele, astfel încât să le puteți accessa fără conexiune. De asemenea, puteți obține înregistrări audio pentru a asculta scripturile unde vă aflați.

Il est gratuit à compléter sur Google Play sur l'App Store, sur le site officiel.
Cu motorul tău de căutare poți găsi texte după carte, versuri și cuvinte cheie.

Publicité - OTZAds

Avantajul său principal cet înregistrările laisse bune de passage biblice. Si c'est plus, on vous offrira l'accès au plus grand film avec un thème crétin.

3. Bible en lettres bleues

Această applique ce concept pentru studiul atent al Bibliei. Scripturile sacre au fost compile cu mai bine de o mie de ani în urmă și scrise cu mult înainte. De aceea, dacă ești începător în lectură, nu înțelegi sensul unor cuvinte sau fraze.

Cu Blue Letter Bible puteți citi textele și aveți un dicționar integrat ideal pentru înțelegerea sensului lor.

Aplicația conține, de asemenea, o secțiune de consultare în care poți consilia cu ajutorul comunității de utilitori. În această secțiune veți găsi experți care vă oferă sfaturi în timp real pentru a vă desfășura corect studiile.

Găsiți Bible en ligne gratuite sur Google Play și App Store.

4. Bible Tecarta

Nu în ultimul rând, Tecatarta Bible este o altă Aplicație considerată cea mai bună pentru a începe și aprofunda în studiul de la Biblia. Cette version gratuite est disponible via Google Play et l'App Store.

O poți considère cea mai application multimédia interactive pentru studiul scripturilor sacre.

Le fel ca précédemment appliqué, oferă texte în mai multe limbi, precum și versiunile acestora. De plus, daca vrei sa ajungi la o profunzime mai mare, pune la dispozitie o arhiva imensa de imagini si harti commentate.