afficher

De het nu gaat om van het ene punt naar het andere te komen, een bepaalde locatie te ontdekken en zelfs routes te plannen, een mobiele telefoon met internet maakt het verschil. Om deze reden willen we u onze lijst met toepassingen laten zien om de kaart van uw stad per satelliet te bekijken.

Tegenwoordig kunnen smartphones processen sneller automatiseren. Het lokaliseren van toeristische plaatsen via een virtuele kaart, zoals bars, restaurants, benzinestations, bibliotheken, OV-terminals zijn enkele van de functies die worden aangeboden door de apps in hun gratis en betaalde versies.

afficher

Daarnaast zijn er tientallen applicaties met offline kaarten die navigeren met GPS zonder gebruik te maken van het netwerk, dat wil zeggen zonder dat er wifi nodig is. Een groot voordeel waarmee u op elk moment uit de problemen kunt komen.

In het buitenland of in je eigen stad is het mogelijk om toegang te hebben tot de verschillende routes om te gaan met de auto, te voet, fiets, motor en openbaar vervoer.

Crédit image : Google

TOP 3 : Toepassingen om de kaart van uw stad per satellite te bekijken

1. Maps.me

Maps With Me, qui n'est autre que Maps.me, est une application gratuite conçue pour les appareils Android et iOS et les plus populaires, elle permet d'utiliser tous les jours de l'espace de vie. Hiermee kunt u kaarten van elke toeristische site downloaden om later te gebruiken.

afficher

Het werkt ook met een GPS-verbinding om interessante plaatsen te lokaliseren, waaronder van plaatsen om te eten, verblijven, ziekenhuizen, vervoersstations tot toeristische attracties.

Een van de meest fonctions opvallende zijn :

  1. Mise à jour constante de kaartroutes.
  2. Heeft een sectie om je favorite locaties op te slaan en te delen met vrienden.
  3. Itinéraires personnalisés.
  4. Verkeersgegevens om door 36 landen te reizen.
  5. Zoeken hors ligne dans la navigation GPS.

2. Ici Cartes

Une autre application de la porte d'entrée locale et internationale est Here Maps. Het toont regelmatig woon-werkverkeer en exotische reizen over de hele wereld met alle informatieve details. Cette application est en 2014 sur Nokia ontwikkeld voor Windows- et Android-telefoons.

Om het te gebruiken, hoef je alleen maar een gebruikersaccount aan te maken, helemaal gratis, via Facebook ou rencontré een e-mailadres.

Publicité - OTZAds

In het vervolgkeuzemenu kunt u virtuale kaarten van alle continentn en plaatsen in de wereld verkrijgen en specifieke delen van elk gebied downloaden. Een merveille, toch? Le site Web de Nokia raden ze aan om de kaarten op het apparaat te downloaden via een Wi-Fi-verbinding.

Ook heeft het toegang tot de spraakgids met een stap-voor-stap waar het mogelijk is om een ​​​​routebeschrijving te krijgen terwijl u met de auto reist of om zonder problemen op de bestemming te parkeren.

3.Waze

Une plate-forme compatible avec Android et iOS, spécialement conçue pour les appareils intelligents avec l'autoréalisation. Het heeft verschillende interactieve routes waarin je je bewegingen in realtime kunt zien en obstakels die onderweg zijn visualiseert.

Op dezelfde manier kunnen gebruikers verkeersrapporten over ongevallen, politiecontroles of andere soorten gevaar delen via waarschuwingen. Het helpen van de Waze-gemeenschap heeft ongetwijfeld duizenden gebruikers and downloads opgeleverd.

Dankzij satelliettechnologie heeft deze app ook geen internet nodig, maar de ontwikkelaars waarschuwen dat hij veel batterij verbruikt en de app sluit automatisch als je een tijdje niet hebt gereden.

Als je meer wilt over gratis en functionele digital applicaties, ga dan naar once categorie.