afficher

Fie că este vorba de ajunge dintr-un punct în altul, de a descoperi o anumită locație și chiar de a planifica route, a mobile phone with a different internet face. Din acest motiv, dorim să vă arătăm lista noastră de Aplicații pentru a vedea harta orașului dvs. satellite principal

Astăzi, smartphone-urile pot automatise le processus mai rapide. Localizarea locurilor turistice printr-o hartă virtuală, precum baruri, restaurant, benzinării, library, terminale de transport public sunt cateva dintre funcțiile offre de Aplicații în versiunea gratuită și cu plată.

De plus, certaines applications proposent une navigation de soins hors ligne avec GPS pour suivre, ajouter au nouveau réseau Wi-Fi. Un mare avantaj care va scoate you din necaz în orice moment.

afficher

Trouver en souche sau en temps opportun cette posibil sa ai acces la diferitele trasee pentru a merge cu masina, pe jos, cu bici, moto si transport en comun.

Crédit image : Google

TOP 3 : Aplicații pentru a vedea harta orașului tău prin satelit

1. Maps.me

Maps With Me, cunoscută acum sub numele de Maps.me, cette application ou une application gratuite disponible pour Android et iOS, populaire pour imprimer les soins călătorii călătoresc zilnic prin lume. Vă permet să descărcați hărți ale oricărui site touristique pentru a l'utilise plus tard.

De plus, il fonctionne avec une connexion GPS pour localiser les points d'intérêt, y compris les Loci de Mâncare, Cazare, Spitale, les stations de transport et l'attraction touristique.

afficher

Printre funcțiile sort cele mai remarcabile se numără :

Je mettrai constamment à jour rutelor hărților.
Are o secțiune pentru a salva locațiile preferate și a le partaja prietenilor.
Je vais personnaliser l'itinéraire.
Date de trafic pentru a călători prin 36 de țări.
Căutare hors ligne și navigare GPS principal.

2. Ici Cartes

Ou altă Aplicație recunoscută de călătorii locali și internaționali este Here Maps. Afișează navetă regulată și călătorii exotique dans jurul lumii, cu toate detaliile informatif. Cela s'applique à la dernière version de Nokia en 2014 pour Windows et Android.

Pentru al folosi, tot ce trebuie să faci este să-ți creazi un cont de user, complete gratuit, fie main Facebook, fie cu o adresă e-mail.

Publicité - OTZAds

În meniul său drop-down puteți obține hărți virtuale ale tuturorcontinentor și locurilor din lume și puteți descărca anumite părți ale fiecărui teritoriu. Ou minune, nu? Depuis le site Nokia, il est recommandé de télécharger l'appareil depuis la connexion Folosind ou Wi-Fi.

De asemenea, on accède à la voyelle ghidul cu un pas cu pas unde este posibil să obțineți indicații de oriente în timp ce călătoriți cu mașina sau să parcați la destinație fără nicio problemă.

3.Waze

La plate-forme compatible avec Android et iOS concept spécial pentru utilisatorii care călătoresc cu mașina. Sont divers trasee interactive în care îți poți vedea mișcările în timp real și poți vizualiza obstacolele care se află pe drum.

Dans un mod similaire, il permet d'utiliser să partajeze rapoarte rutiere despre accident, control ale poliției sau orice alt tip de pericol prin alerte. Fără îndoială, ajutorul comunității Waze a generat mii de utilitori și descărcări.

Bien sûr, les données tehnologiei prin satelit, această aplicație pas de nécessités Internet, cu toate acestea, dezvoltatorii săi avertizează că consommation multă baterie și Aplicația se închide automat dacă nu ai condus de ceva vreme.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aplicațiile digitale gratuite și funcționale, access noastră categoria: Hiiex Technology.