διαφημίζω

Oavsett om det är för att ta sig från in punkt till in annan, upptäcka in viss plats och till och med planera rutter, gör in mobiltelefon med internet skillnad. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βίζα για να δείτε τη λίστα με τις αιτήσεις σας για να κάνετε χρήση μέσω δορυφόρου.

Ιδάγ kan smartphones αυτοματοποιούνται επεξεργαστές snabbare. Att hitta turistplatser genom en virtuell karta, såsom barer, restauranger, bensinstationer, bibliotek, kolektivtrafikterminaler är några av de funktioner som apparna erbjuder i deras gratis- och betalversioner.

Dessutom finns det dussintals applikationer med offlinekartor som navigerar med GPS utan att använda nätverket, det vill saga utan behov av Wi-Fi. En stor fördel som tar dig ur πρόβλημα när som helst.

διαφημίζω

Att vara utomlands eller i sin egen stad är det möjligt att ha tillgång till de olika vägarna för att åka bil, till fots, cykel, motorcykel och kolektivtrafik.

Bildkredit: Google

Πρόγραμμα για τη χρήση μέσω δορυφόρου

1. Maps.me

Maps With Me nu känd som Maps.me, δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS, δημοφιλές ήπιο resenärer som reser världen över dagligen. Det låter dig ladda ner kartor över valfri turistplats för att använda senare.

Den fungerar också med GPS-anlutning for att hitta intressanta platser som inkluderar allt från matställen, vistelse, sjukhus, transportstationer μέχρι turistattraktioner.

διαφημίζω

Bland dess mest framstående funktioner är:

Ενημέρωση στα χαρτιά.
Den har en sektion för att spara dina favoritplatser och dela med vänner.
Επαναπλάνηση της Personliga.
Trafikdata for att resa genom 36 Länder.
Εκτός σύνδεσης και πλοήγηση GPS.

2. Εδώ Χάρτες

Στην εφαρμογή annan som erkänns av lokala och internationalella resenärer är Here Maps. Den visar regelbundna pendlingar och exotiska resor runt om i världen med alla informative detaljer. Αυτή η εφαρμογή χρησιμοποιεί το Nokia 2014 για Windows και Android-τηλεφωνητή.

Για να συμμετάσχετε στη σελίδα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν και δωρεάν πρόσβαση μέσω του Facebook και να επικοινωνήσετε με την ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση.

Διαφήμιση - OTZAds

I dess rullgardinsmeny kan du få virtuella kartor över alla kontinenter och platser i världen och ladda ner specifika delar av varje territorium. Ett under, ή hur; Από τη Nokias webplats προτείνει το att du laddar ner kartorna på enheten med en Wi-Fi-anslutning.

Dessutom har den tillgång till röstguiden med en steg-för-steg där det är möjligt att få vägbeskrivningar när du reser med bil eller att parkera på προορισμός utan πρόβλημα.

3. Waze

Σε πλατφόρμες που είναι συμβατές με Android ή iOS, χρησιμοποιούνται ειδικά για användare και μπορούν να γίνουν κράτηση. Den har olika interaktiva rutter där du kan se dina rörelser i realtid och visualisera hinder som är på väg.

På samma sätt tillåter det användare att dela vägrapporter om olyckor, poliskontroller eller någon annan typ av fara genom varningar. Att hjälpa Waze-communityt har utan tvekan genererat tusentals användare och nedladdningar.

Dessutom, tack vare satellitteknik, kräver den här appen inte internet, men dess utvecklare varnar för att den använder mycket batteri och appen stängs automatiskt om du inte har kört på ett tag.