рекламирам

Артериалната хипертония, това или хронично състояние, изисква грижи на първо място, дори само за да се намали повече pentru помпа. Unele dintre „bolile tăcute” de obicei nu au simptoma vizibile. De aceea, astăzi ne-ar plăcea să cunoaștem 3 aplicații pentru măsurarea tensiunii arteriale care vă vor ajuta să fiți atent.

Pericolul hipertensiunii arteriale (tensiunea arterială crescută) this că poate face multe daune corpului tău și nu vei ști asta până nu va fi prea târziu. Poate причинява лезия, мозъчно-съдов инцидент, сърдечен или бъбречен пристъп. Nu este o boală care trebuie luată cu ușurință.

Pentru că este forarte delicată, medicii recommandă întotdeauna luarea unor măsuri atente alături de exerciții fizice și o alimentație sănătoasă. Pentru a fi sincer, urmărirea acestei stari poate fi destul de dificilă.

Честно казано, има софтуер за грижа за устройствата на смартфона и наблюдението им. Rețineți că acestea oferă multe facilități de sănătate.

рекламирам

Da, să ne uităm la o aplicație digitală care măsoară tensiunea arterială.

Nerespectarea acestui lucru poate duce la o varietate de boli de inimă, церебрален съдов инцидент и други проблеми на санирането, astfel încât aceste controlale sunt esențiale.

Recommandat pentru: aplicații de măsurare a tensiunii arteriale:

Cel mai obișnuit mod de a tensiunea arterială este con un tensiometru. O brățară atașată la manșetă, asa cum se arată în imaginea text.

Aceste dispositive pot fi în casa dvs. sau puteți merge la o farmacie sau o unitate medicală. Dar ceea ce fac aceste aplicații digitale este să lucreze cu date extrase din măsurători. Pentru că nimeni nu face datele de pe telefonul tău.

1- Кръвно налягане

Deși anunțul pare să spună contrariul, aplicația în sine nu măsoară tensiunea arterială. După cum spuneam, este imposibil și apare în descrierea care apare în magazin. Este o applicație foarte bună, cu milioane de descărcări pe Google Play, deo arece platforma își face treaba.

Designul interfeței this destul de intuitiv și foarte frumos și atractiv. В допълнение, този творчески pentru a позволява графична интерпретация на резултатите, тъй като това е старши pentru cunoscători de technologie.

рекламирам

Графиката представя диастолното ниво, систоличното артериално напрежение и сърдечния ритъм. Asemenea, puteți schimba tipul de prezentare al imaginilor preferate.

Освен това можете да експортирате цялата тази информация във формат преди .CSV или .PDF, тъй като това приложение може да ви помогне да следите данните си. Orice puteți împărtăși cu medicul dumneavoastră.

Este complet gratuit de utilizat pe majoritatea dispozitivelor mobile din magazinul Android.

Този метод използва цифров монитор за кръвно налягане за свързване с Bluetooth. Aceasta înseamnă că, în teorie, măsurătorile de aici pot fi actualizate ori de câte ori doriți. По същия начин можете да синхронизирате с услугата Google Fit и Samsung Health.

Предимство на това приложение е спазването на международния медицински протокол за валидиране на Universitatea Complutense.

Изтеглете от Google Play и App Store.

2- Журналул меу

După cum sugerează și numele, this is a Journal care înregistrează tensiunea arterială. Pe măsură ce uvodeți datele, acestea sunt convertite în statistici sau graphice, după cum doriți.

Предимство това е că vă puteți cunoaște tiparele de activatate atunci când aveți tensiune arterială ridicată. Toate aceste informații pot fi transmite medicului prin diverse rețele de socializare ca exemple de raportări.

Реклама - OTZAds

Cea mai cunoscută aplicație când vine vorba de măsurarea tensiunii arteriale, a fost lansată în 2018 și este o dragă, inclusiv în rândul medicilor.

Cu el, poți oricând să verifici și să păstrezi historicul pentru al putea compara și al oferi medicului tău, pentru a ști dacă devii stabil sau dacă va trebui să schimbi medicamentul pe care îl iei în prezent.

Имате 5 милиона изтегляния и 70 000 рецензии.

Cu acesta, puteți, de asemenea, să vă salvați raportul sau chiar să îl redirectționați direct medicului dumneavoastră prin partajare prin e-mail.

Pe lângă faptul că ai un calendar că ai o imagine de ansamblu asupra modului în care a fost ziua ta, dacă măsurătorile pe care le-ai luat au făcut o mediae proastă, bună sau excelentă, după culori.

Са интелигентни от a se sorta după ce măsori.

3- Клане – Android

Aceast прилага този любим номер 2 в GooglePlay pentru a juta utilizatorii să-și înregistreze valorile tensiunii arteriale.

Интерактивна графика е достъпна от fiecare data, когато регистрирате кръвно налягане, предлагайки пълен визуален контрол, ако ще наблюдавате кръвното налягане във fiecare zi.

Applicația oferă, asemenea, автоматично ще изчисли domeniului, който да се приложи, ако to informațiilor pentru a vă ajuta să determinați cât de normală sau serioasă this analyses dvs.

Asemenea, puteți consult medicii Asociației Americane de Inimă (AHA) pentru informații relevant care să vă ajute să vă vă controlați presiunea, cum ar fi dieta și exercițiile fizice.

Precum și simptomile cheie, cauzele și informațiile de prim ajutor. Toate asestea sunt pentru a контролира кръвното налягане.

Ai grijă de sănătatea ta și nu uita să mergi mereu la medic și să monitorizezi presiunea.
Acesta este o aplicație utilizată pentru a sprijini măsurarea presiunii și nu este destinată să înlocuiască urmărirea profesională.