рекламирам

Biblia este cea mai citită carte din lume, cu 2400 de milioane de creștini. A fost prima carte tipărită și se estimaază că de atunci au fost tipărite peste 5 милиона екземпляра, accum toate дигитализирайте, le puteți obține de unde sunt, grație aplicațiilor de citire a Библия.

Dacă ești o persona creștină, ar trebui să știi că Библия This tipărită cu foi de hârtie de ceapă. Edițiile bune sunt destul de delicate și nu pot fi întotdeauna transportate peste tot.

Cartierul cu credință ne face să ne simțim mai bine, ne dă liniște atunci când ne simțim îngrijorați. Cu siguranță ați avut momente de angoasă în care credința a fost cea mai bună consuelo.

рекламирам

Религията не е овластена от технологията, нито напредва, за да се грижи за нея. A fi o persona religioas nu înseamnă că înseamnă a fi o persona de modă veche. По същия начин puteți се възползва от aplicatiții digitale în timp ce vă alimentați convingerile.

Din acest motiv, astăzi am trădat cele mai bune aplicații pentru a citi Biblia unde mergi și când ai vrut.

представете си кредит: Google

Digitale aplicații pentru a citi Biblia de pe smartphone

1. Библията на Рейна Валера (с аудио)

Освен това, това е най-популярното приложение за цитиране на Библията. Има 100 милиона изтегляния от списанието Google Play, които са оценени с 4,8/5 от приблизително 3 милиона интернет потребители.

Aceasta aplicație vă позволява на гражданите да се свързват с интернет, предлагайки достъп до множествената версия, тъй като текстът е наличен в петте 40 де лимби.

рекламирам

Този идеален dacă vrei să aprofundezi în scripturi. Funcționează mai mult ca o aplicație pentru a studia texte în propriul ritm.

Путете акултни аудио-ури ale pasajesor, пуснете лицева бележка, пуснете програма за спомени и пуснете първи периодични версии.

La Biblia Reina Valera este gratuită și nu trebuie să faceți achiziții integrate pentru a vă bucura de funcțiile sale.

2.Библията.е

Bible.is vă позволява să descărcați textele, astfel încât să le puteți accesa fără conexiune. De asemenea, puteți obține înregistrări audio pentru a asculta scripturile unde vă aflați.

Можете да го направите напълно безплатно в Google Play и App Store, на официалния си сайт.
Cu motorul tău de căutare poți găsi texte după carte, versuri și cuvinte cheie.

Реклама - OTZAds

Avantajul său main this înregistrările излиза bune de pasaje biblice. Ако случаят е такъв, вие ще предложите достъп до филми с най-креативна тематика.

3. Библия със сини букви

Această aplicație este concepută pentru studiul atent al Bibliei. Scripturile sacre au fost compile cu mai bine de o mie de ani în urmă și scrise cu mult înainte. De aceea, dacă ești începător în lectură, nu înțelegi sensul unor cuvinte sau fraze.

Cu Blue Letter Bible puteți citi textele și aveți un diționar integrat ideal pentru înțelegerea sensului lor.

Aplicația conține, de asemenea, o secțiune de consultare în care poți consilia cu ajutorul counității de utilizatori. În această secțiune veți găsi experți care vă oferă sfaturi în timp real pentru a vă desfășura corect studiile.

Гъстете Biblia онлайн безплатно в Google Play и App Store.

4. Текарта Библия

Nu în ultimul rând, Tecatarta Bible este o altă aplicație considerată cea mai bună pentru a începe și a profunda în studiul de la Biblia. Тази версия е безплатна и достъпна в Google Play и App Store.

Можете да разгледате това, което можете да използвате като интерактивно мултимедийно приложение за изучаване на свещените писания.

La fel ca aplicațiile anteriorare, oferă texte în mai multe limbi, precum și versiunile acestora. В допълнение, daca vrei sa ajungi la o profunzime mai mare, pune la dispozitie o arhiva imensa de imagini si harti commentate.