рекламирам

Of het nu gaat om van het ene punt naar het andere te komen, een bepaalde locatie te ontdekken en zelfs routes te plannen, een mobilele telefoon met internet maakt het verschil. Om deze reden willen we u onze lijst met toepassingen laten zien om de kart van uw stad per satelliet te bekijken.

Tegenwoordig kunnen smartfons procesen sneller automatiseren. Het localiseren van toeristische plaatsen via een virtuele karart, zoals bars, restaurants, benzinestations, bibliotheken, OV-terminals zijn enkele van de functies die worden aangeboden door de apps in hun gratis en betaalde versies.

рекламирам

Daarnaast zijn er tientallen applications met offline kaarten die navigeren met GPS zonder gebruik te maken van het netwerk, dat wil zeggen zonder dat er wifi nodig is. Een groot voordeel waarmee u op elk moment uit de problemen kunt komen.

In het buitenland of in je eigen stad is het mogelijk om toegang te hebben tot de verschillende routes om te gaan met de auto, te voet, fiets, motor en openbaar vervoer.

Кредит за изображение: Google

TOP 3: Toepassingen om de kart van uw stad per satelliet te bekijken

1. Maps.me

Maps With Me, nu bekend als Maps.me, е безплатно приложение, което е предназначено за Android- и iOS-устройство, което е популярно и позволява преразглеждане на най-важните моменти от света. Hiermee kunt u karten van elke toeristische site downloaden om later te gebruiken.

рекламирам

Het werkt ook met een GPS-verbinding om interessante plaatsen te lokaliseren, waaronder van plaatsen om te eten, verblijven, ziekenhuizen, vervoersstations tot toeristische attractions.

Een van de meest opvallende functies zijn:

  1. Постоянна актуализация на kaartroutes.
  2. Het heeft een sectie om je favourite locations op te slaan en te delen met vrienden.
  3. Gepersonaliseerde маршрути.
  4. Verkeersgegevens om door 36 landen te reizen.
  5. Офлайн търсене в GPS навигация.

2. Тук Карти

Een other applicatie die wordt herkend door lokale en internationale reizigers is Here Maps. Het toon regelmatig woon-werkverkeer en exoticsche reizen over de hele wereld met alle informatieve details. Това приложение е пуснато през 2014 г. в Nokia за Windows и Android телефони.

Om het te gebruiken, hoef je alleen maar een gebruikersaccount aan te maken, helemaal gratis, чрез Facebook или met een e-mailadres.

Реклама - OTZAds

In het vervolgkeuzemenu kunt u virtuele karten van alle continenten en plaatsen in de wereld verkrijgen en specifieke delen van elk gebied downloaden. Een чудя се, докосване? Уебсайтът на Nokia работи с карта на устройството, което можете да изтеглите чрез Wi-Fi връзка.

Ok heeft het toegang tot de spraakgids met een stap-voor-stap waar het mogelijk is om een ​​​​routebeschrijving te krijgen terwijl u met de auto resist of om zonder problemen op de bestemming te parkeren.

3.Waze

Една платформа, която е съвместима, отговаря на Android и iOS, особено на двама потребители, работещи с автоматично преразглеждане. Heeft verschillende interactive routes waarin je je bewegingen in realtime kunt zien en obstakels die onderweg zijn visualiseert.

Op dezelfde manier kunnen gebruikers verkeersrapporten over ongevallen, politički контрол на andere soorten gevaar delen via waarschuwingen. Het helpen van de Waze-gemeenschap heeft ongetwijfeld duizenden gebruikers en downloads opgeleverd.

Dankzij satelliettechnologie heeft deze app ook geen internet nodig, maar de ontwikkelaars waarschuwen dat hij veel batterij verbruikt en de app sluit automatisch als je een tijdje niet hebt gereden.

Als je meer wilt weten over gratis en functionele digitale applications, ga danar onze categorie.