يعلن

الكتاب المقدس هذا cea mai citită carte din lume، cu 2400 de milioane de creștini. A fost prima carte tipărită și se Estimează ca de atunci au fost tipărite peste 5 ملايين نسخة، acum toate digitizate، le puteți obține de unde sunt، grație Aplicațiilor de citire a مكتبة.

Dacă ești o persoană creștină، ar trebui să știi că الكتاب المقدس هذه النصيحة من الكتاب المقدس. Edițiile bune sunt destul de delicate și nu pot fi întotdeauna نقل الطاعون إلى.

Cartierul cu credință ne face să ne simțim mai bine، ne dă liniște atunci când ne simțim îngrijorați. Cu siguranță ați avut momente de angoasăn care Credit a fost cea mai bună عزاء.

يعلن

Religia no se potrivește cu tecnologia și nici cu progresele pe care aoferă. أديان إنسانية كالبحار كوسيلة لبحار على طريقة إنسانية. كما asemenea ، يستفيد puteți من التطبيقات الرقمية في الوقت المناسب وعبر التحويل الغذائي.

Din acest motiv، astăzi am trădat cele mai bune aplicații pentru a citi Biblia unde mergi când ai vrut.

تخيل الائتمان: جوجل

Aplicații digitale pentru الكتاب المقدس من الهاتف الذكي pe

1. الكتاب المقدس رينا فاليرا (بالصوت)

Fără îndoială ، هذا cea mai populară dintre Aplicații de citire a Bibliei. هناك 100 مليون تنزيل لكل مجلة Google Play وأقل معدل 4.8 / 5 هو حوالي 3 ملايين مستخدم للإنترنت.

يتيح لك هذا التطبيق الاتصال بالإنترنت ، ويوفر الوصول إلى إصدارات متعددة ، والنص متاح في الإصدار 40 من limbi.

يعلن

هذا dacă vrei să aprofundezi on scripturi المثالي. Funcționează mai mult ca o Aplicație pentru a studia texte in Propriul ritm.

Puteți asculta audio-uri ale ركاب ، puteți face note ، puteți programa mementouri și puteți primi versuri league.

La Biblia Reina Valera este free și nu trebuie să faceți achiziții دمج pentru a vă bucura de funcțiile sale.

2. Bible.is

يسمح موقع Bible.is بإصدار نصوص خاصة بالمنسوجات ، بحيث يمكن الوصول إليها بسهولة. من asemenea ، يتم تسجيل الصوت من خلال تسجيل صوتي من الدرجة الأولى.

إنه مجاني لإكماله على Google Play في App Store ، على الموقع الرسمي.
Cu motorul tău de cutare poți găsi texte după carte، versuri și cuvinte cheie.

الإعلان - OTZAds

Avantajul său الرئيسي هذا السجل يترك bune de passage biblice. إذا كان زائدًا ، فسيُتاح لك الوصول إلى أكبر فيلم بموضوع cretin.

3. الكتاب المقدس رسالة زرقاء

تطبق شركة Această هذا المفهوم بين طلاب جامعة Bibliei. Scripturile sacre au fost compile cu mai bine de o mie de ani in urmă și scise cu mult înainte. De aceea ، dacă ești începător în n nelegi sensul unor cuvinte sau fraze.

Cu Blue Letter Bible puteți citi citi textele și aveți un dicționar Integrat pentru înțelegerea sensului lor.

Aplicația conține، de asemenea، o secțiune de Consultare in care poți consilia cu ajutorul comunității de utilitori. في هذا المجال ، يتم تقديم تجربة رعاية جيدة في جميع مراحل الدراسة على مستوى عالٍ من الدراسة.

الكتاب المقدس Găsiți عبر الإنترنت مجانًا على Google Play și App Store.

4. الكتاب المقدس تيكارتا

Nu în ultimul rând ، Tecatarta Bible este o altă Aplicație يعتبر mai bună pentru a începe și aprofunda in studiul de la Biblia. هذا الإصدار المجاني متاح من خلال Google Play و App Store.

تعتبر O poți تطبيق الوسائط المتعددة التفاعلي cea mai pentru studiul scripturilor sacre.

تم تطبيقه سابقًا على شكل نصوص ، أو نصوص ، أو نصوص ، أو نصوص متكررة ، أو سابقة التجهيز. بالإضافة إلى ذلك ، يعلق daca vrei sa ajungi la o profunzime mai mare، pune la dispozitie o arhiva imensa de imagini si harti.