Publicidade

Of het nu gaat om van het ene punt naar het andere te komen, een bepaalde locatie te ontdekken en zelfs routes te plannen, een mobiele telefoon met internet maakt het verschil. Om deze reden willen we u onze lijst met toepassingen laten zien om de kaart van uw stad per satelliet te bekijken.

Tegenwoordig kunnen smartphones processen sneller automatiseren. Het lokaliseren van toeristische plaatsen via een virtuele kaart, zoals bars, restaurants, benzinestations, bibliotheken, OV-terminals zijn enkele van de functies die worden aangeboden door de apps in hun gratis en betaalde versies.

Publicidade

Daarnaast zijn er tientallen applicaties met offline kaarten die navigeren met GPS zonder gebruik te maken van het netwerk, dat wil zeggen zonder dat er wifi nodig is. Een groot voordeel waarmee u op elk moment uit de problemen kunt komen.

In het buitenland of in je eigen stad is het mogelijk om toegang te hebben tot de verschillende routes om te gaan met de auto, te voet, fiets, motor en openbaar vervoer.

Crédito de imagen: Google

TOP 3: Toepassingen om de kaart van uw stad per satelliet te bekijken

1. Maps.me

Maps With Me, nu bekend als Maps.me, is een gratis applicatie die beschikbaar is voor Android- en iOS-apparaten en populair is bij reizigers die dagelijks de wereld rondreizen. Hiermee kunt u kaarten van elke toeristische site downloaden om later te gebruiken.

Publicidade

Het werkt ook met een GPS-verbinding om interessante plaatsen te lokaliseren, waaronder van plaatsen om te eten, verblijven, ziekenhuizen, vervoersstations tot toeristische attracties.

Een van de meest opvallende functies zijn:

  1. Constante update van kaartroutes.
  2. Het heeft een sectie om je favoriete locaties op te slaan en te delen met vrienden.
  3. Gepersonaliseerde routes.
  4. Verkeersgegevens om door 36 landen te reizen.
  5. Offline zoeken en GPS-navigatie.

2. Here Maps

Een andere applicatie die wordt herkend door lokale en internationale reizigers is Here Maps. Het toont regelmatig woon-werkverkeer en exotische reizen over de hele wereld met alle informatieve details. Deze applicatie is in 2014 door Nokia ontwikkeld voor Windows- en Android-telefoons.

Om het te gebruiken, hoef je alleen maar een gebruikersaccount aan te maken, helemaal gratis, via Facebook of met een e-mailadres.

Publicidade - OTZAds

In het vervolgkeuzemenu kunt u virtuele kaarten van alle continenten en plaatsen in de wereld verkrijgen en specifieke delen van elk gebied downloaden. Een wonder, toch? Van de Nokia-website raden ze aan om de kaarten op het apparaat te downloaden via een Wi-Fi-verbinding.

Ook heeft het toegang tot de spraakgids met een stap-voor-stap waar het mogelijk is om een ​​routebeschrijving te krijgen terwijl u met de auto reist of om zonder problemen op de bestemming te parkeren.

3. Waze

Een platform dat compatibel is met Android en iOS, speciaal ontworpen voor gebruikers die met de auto reizen. Het heeft verschillende interactieve routes waarin je je bewegingen in realtime kunt zien en obstakels die onderweg zijn visualiseert.

Op dezelfde manier kunnen gebruikers verkeersrapporten over ongevallen, politiecontroles of andere soorten gevaar delen via waarschuwingen. Het helpen van de Waze-gemeenschap heeft ongetwijfeld duizenden gebruikers en downloads opgeleverd.

Dankzij satelliettechnologie heeft deze app ook geen internet nodig, maar de ontwikkelaars waarschuwen dat hij veel batterij verbruikt en de app sluit automatisch als je een tijdje niet hebt gereden.

Als je meer wilt weten over gratis en functionele digitale applicaties, ga dan naar onze categorie.