Publicidade

Fie că este vorba de a ajunge dintr-un punct în altul, de a descoperi o anumită locație și chiar de a planifica rute, un telefon mobil cu internet face diferența. Din acest motiv, dorim să vă arătăm lista noastră de aplicații pentru a vedea harta orașului dvs. prin satelit.

Astăzi, smartphone-urile pot automatiza procesele mai rapid. Localizarea locurilor turistice printr-o hartă virtuală, precum baruri, restaurante, benzinării, biblioteci, terminale de transport public sunt câteva dintre funcțiile oferite de aplicații în versiunea gratuită și cu plată.

În plus, există zeci de aplicații cu hărți offline care navighează cu GPS fără a folosi rețeaua, adică fără a fi nevoie de Wi-Fi. Un mare avantaj care te va scoate din necaz în orice moment.

Publicidade

Fiind in strainatate sau in propriul oras este posibil sa ai acces la diferitele trasee pentru a merge cu masina, pe jos, cu bicicleta, motocicleta si transportul in comun.

Crédito de imagen: Google

TOP 3: Aplicații pentru a vedea harta orașului tău prin satelit

1. Maps.me

Maps With Me, cunoscută acum sub numele de Maps.me, este o aplicație gratuită disponibilă pentru dispozitivele Android și iOS, populară printre călătorii care călătoresc zilnic prin lume. Vă permite să descărcați hărți ale oricărui site turistic pentru a le utiliza ulterior.

De asemenea, funcționează cu conexiune GPS pentru a localiza puncte de interes care includ de la locuri de mâncare, cazare, spitale, stații de transport până la atracții turistice.

Publicidade

Printre funcțiile sale cele mai remarcabile se numără:

Actualizare constantă a rutelor hărților.
Are o secțiune pentru a salva locațiile preferate și a le partaja prietenilor.
Itinerare personalizate.
Date de trafic pentru a călători prin 36 de țări.
Căutare offline și navigare prin GPS.

2. Here Maps

O altă aplicație recunoscută de călătorii locali și internaționali este Here Maps. Afișează navetă regulată și călătorii exotice în jurul lumii, cu toate detaliile informative. Această aplicație a fost dezvoltată de Nokia în 2014 pentru telefoanele Windows și Android.

Pentru a-l folosi, tot ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont de utilizator, complet gratuit, fie prin Facebook, fie cu o adresă de email.

Publicidade - OTZAds

În meniul său drop-down puteți obține hărți virtuale ale tuturor continentelor și locurilor din lume și puteți descărca anumite părți ale fiecărui teritoriu. O minune, nu? De pe site-ul Nokia, ei recomandă descărcarea hărților de pe dispozitiv folosind o conexiune Wi-Fi.

De asemenea, are acces la ghidul vocal cu un pas cu pas unde este posibil să obțineți indicații de orientare în timp ce călătoriți cu mașina sau să parcați la destinație fără nicio problemă.

3. Waze

O platformă compatibilă cu Android și iOS special concepută pentru utilizatorii care călătoresc cu mașina. Are diverse trasee interactive în care îți poți vedea mișcările în timp real și poți vizualiza obstacolele care se află pe drum.

În mod similar, permite utilizatorilor să partajeze rapoarte rutiere despre accidente, controale ale poliției sau orice alt tip de pericol prin alerte. Fără îndoială, ajutorul comunității Waze a generat mii de utilizatori și descărcări.

De asemenea, datorită tehnologiei prin satelit, această aplicație nu necesită internet, cu toate acestea, dezvoltatorii săi avertizează că consumă multă baterie și aplicația se închide automat dacă nu ai condus de ceva vreme.

Dacă doriți să aflați mai multe despre aplicațiile digitale gratuite și funcționale, accesați categoria noastră: Hiiex Technology.